Skip to content

Finn billigste forbrukslån på markedet

Hvis du er ute etter et forbrukslån, er du sikkert også ute etter det forbrukslånet som vil være det billigste for deg totalt sett. Det er mange banker og finansinstitusjoner som sloss om å tilby det billigste forbrukslånet, men alle kan ikke være billigst.

Husk også at det som er det beste forbrukslånet for andre, ikke nødvendigvis er det beste for deg. Grunnen til det er at renten banker og finansinstitusjoner tilbyr sine lånekunder er individuell fra lånesøker til lånesøker, og baserer seg på faktorer som fast inntekt, alder og hvor mye annen gjeld du har fra før.

Jo bedre kontroll du har på din egen økonomi, jo bedre vilkår og betingelser vil du få på lånet. Alle som er tilbydere av forbrukslån kredittsjekker alle lånesøkere. Det vil si at de henter inn opplysninger om deg fra kredittselskapene. I tillegg foretar de en egen kredittvurdering, før de bestemmer seg for hvilke vilkår og betingelser du får på lånet ditt.

Gratis sammenligningstejeneste

For å finne det billigste forbrukslånet på markedet må du enten ta kontakt med hver eneste lånetilbyder direkte, noe du bør sette av god tid til, eller bruke en sammenligningstjeneste på nettet. På FinansTopp, som er en uavhengig forbrukerportal for sammenligning av forbrukslån og kredittkort i Norge, kan du enkelt sammenligne vilkår og betingelser hos alle som tilbyr forbrukslån i Norge. eller det vil si, de har allerede sammenlignet for deg. Det eneste du trenger å gjøre er å velge det lånet du ønsker i ro og mak. Det beste av alt er at tjenesten er helt gratis.

Billigst når du refinansierer annen forbruksgjeld

Generelt sett vil et forbrukslån alltid være billigst hvis du velger å refinansiere annen forbruksgjeld med lånet, som for eksempel kredittkortgjeld, handlekontoløsninger eller andre dyre smålån. Grunnen til det er at den effektive renten på forbrukslån, som er renten på lånet inkludert alle gebyrer og kostnader, ligger gjennomsnittlig 10-15 prosent lavere enn den tilsvarende renten på kredittkort og handlekontoløsninger. Det vil si at du med et refinansieringslån på for eksempel 200 000 kroner, kan redusere utgiftene dine med over 20 000 kroner i året.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *