Skip to content

Sykkelbilder

Ultrabirken 2013

På Ultrabirken 2013 fungerte det meste prikkfritt. Ypperlig vær for både sykling og fotografering. Kameraet begynte å hikke og gi feilmeldinger. Kjipt! Men det kan ha noe med at jeg tok over 1200 bilder i rask rekkefølge. Med bildefiler på rundt 45 Mb blir det over 60 Gb med data. Alle kan få ikke av sånt 🙂

Kongerittet 2013

Det ble en knallfin dag på Kongerittet 2013. Solen skinte fra en nesten skyfri himmel. Sensommeren hadde kommet og solen sto ikke så høyt oppe som tidligere. Strålene snek seg under kanten på hjelmen og lyste opp ansiktet på en mye bedre måte enn de knallharde juni-skyggene. Spesielt i oppoverbakke blir vinkelen riktig. Apropo oppover – ikke alle var like fornøyd med plasseringen min. Men lange bakker opp gir helt andre utttrykk enn bortover og nedover. Og det er jo variasjoner som er morsomt, ikke sant?

Farrisrunden 2013

På et fredelig sted langt inne i skogen ved Farrisvannet kom det plutselig over 1000 syklister dundrende ned fra Skolapparåsen. Hva annet kan man gjøre enn å dra frem kameraet og knipse??? Ingen skyer og skarpt lys gir knallharde skygger, men man kan jo prøve å se på det som en kul effekt…

Vestmarkrittet 2013

I strålende fint vær sto jeg øverst i bakkene på vei ned til Semsvann, nærmere bestemt like ved Gupu gård. Den sterke studioblitsen var lagt hjemme sammen med 24-70 objektivet. Nå var det telelinse, naturlig lys, kort lukkertid og stor blenderåpning som gjaldt. Og skal man dømme etter responsen var ikke det et dumt valg.

Terrengsykkelrittet 2013

Ny fantastisk fin løype med masse godsti, og en ypperlig avtale med værgudene. Det blir ikke bedre enn det! Selvfølgelig et skikkelig blodslit, men det så ut til at folk storkoste seg på rittet. Her er noen bilder som ble tatt på toppen av Slettefjell.

United Bakeries Cup 1 2013 – IF Frøy – Skullerud

Egentlig skulle jeg på butikken for å handle brød, men å stikke bort på Skullerud for å ta bilder av United Bakeries cup var mye mer tiltalende, morsomt og … vått!!! Det var faktisk supervått, og det kan de som ikke var der se på bildene. Jeg er utrolig imponert over hvor fort folk tør å kjøre ned steinrøysa til Skullerud på det våte føret med øya full av gjørme. All ære til de!

Ultrabirken 2012

Etter litt kartkikking fant jeg ut at Nordsæterfjellet måtte være et ultrabra sted å ta bilder – og det var det. Flott utsikt utover Sjusjøen og utrolig fine stier. Med rundt sju mil bak seg må jeg si at folk så svært oppegående ut, men så er ikke Ultrabirken for alle…

Kongerittet 2012

Helt øverst etter de lange bakkene opp mot Fagerkollen sto jeg i duskregnet og knipset syklister på vei til de raske nedkjøringene og mål. Masse hyggelige folk og smil.

Vestmarkrittet 2012

2. juni 2012 gikk Vestmarkrittet av stabelen i strålende solskinn og passe temperatur. Jeg sto øverst i bakkene ned mot Semsvann like ved Gupu gård. Her var det høy fart, konsentrasjon og intense ansiktsuttrykk. Bra stemning rett og slett. Kanskje finner du deg selv!

Terrengsykkelrittet 2012

Håkon Austad og Nina Gässler var de raskeste inn til mål på Terrengsykkelrittet 2012. Rittet ble gjennomført ved perfekte forhold under en klar blå himmel. Bildene som du kan finne i dette galleriet ble tatt på et lite stiparti like ved parkeringen på Haraløkka på vei inn til mål.

Lyn Ski – Ivar Formos Minneløp 2012

Etter Ultrabirken kom jeg i kontakt med løpsarrangøren av Lyn Ski sitt “Ivar Formos Minneløp”. Han lurte på om jeg kunne ta bilder fra Vettakollen med Oslo i bakgrunnen. En strålende ide! Værgudene synes kanskje ikke det fordi alle kraner ble åpnet og det bøttet formelig ned. Oslo lå badet i vann og tåke. Jeg krøp inn i gapahuken og fikk tatt noen bilder allikevel. Folk så ut som de koste seg…

Terrengsykkelrittet 2011
Drammensrittet 2011
Other MTB photos